/eetcafe_vriezerbrug-restaurant_vriezerbrug/

De Vriezerbrug heeft een beschut terras met uitzicht op het Noord-Willemskanaal en de ophaalbrug De Vriezerbrug

Lees verder

Hotel De Vriezerbrug heeft 1 en 2 persoonskamers

Lees verder

/eetcafe_vriezerbrug-restaurant_vriezerbrug/

Restaurant en Eetcafé de Vriezerbrug

Lees verder

Omgeving de Vriezerbrug

Lees verder

Terras Vriezerbrug

Lees verder

De Vriezerbrug heeft een beschut terras met uitzicht op het Noord-Willemskanaal en de ophaalbrug De Vriezerbrug

Lees verder

Slide Title 7

Hotel De Vriezerbrug heeft 1 en 2 persoonskamers

Lees verder

Slide Title 8

Restaurant en Eetcafé de Vriezerbrug

Lees verder

Slide Title 9

Omgeving Vriezerbrug

Lees verder

Slide Title 10

Terras Vriezerbrug

Lees verder

vriezerbrug@live.nl
0592 543626

Privacyverklaring Hotel Restaurant De Vriezerbrug

Hotel Restaurant De Vriezerbrug, gevestigd aan Vriezerstraat, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Let wel, deze verklaring kan regelmatig wijzigen i.v.m. verandering in gegevens, diensten, de wet en de verdere uitwerking van de AVG.

 

Contactgegevens

www.hoteldevriezerbrug.nl, Vriezerweg 20 Tynaarlo, +31 (0)592 543626, vriezerbrug@live.nl. Lydia Wassen is de Functionaris Gegevensbescherming van Hotel Restaurant De Vriezerbrug zij is te bereiken via vriezerbrug@live.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Hotel Restaurant De Vriezerbrug verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via vriezerbrug@live.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Hotel Restaurant De Vriezerbrug verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Hotel Restaurant De Vriezerbrug analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren.
– Hotel Restaurant De Vriezerbrug verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Hotel Restaurant De Vriezerbrug neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Hotel Restaurant De Vriezerbrug) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Hotel Restaurant De Vriezerbrug bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De offlinegegevens worden bewaard conform de belastingregelgeving en de onlinegegevens 26 maanden (zie https://support.google.com/analytics/answer/7667196 voor meer informatie).

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Hotel Restaurant De Vriezerbrug verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Hotel Restaurant De Vriezerbrug blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Hotel Restaurant De Vriezerbrug gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Hotel Restaurant De Vriezerbrug en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar vriezerbrug@live.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Hotel Restaurant De Vriezerbrug wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Hotel Restaurant De Vriezerbrug neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via vriezerbrug@live.nl

Hotelkamers

De hotelkamers van de Vriezerbrug bestaan uit 1 en 2 persoonskamers met eigen of gedeelde badkamer. Alle hotelkamers zijn voorzien van een televisie en zithoek. Er is gratis WiFi en…

Lees verder
Restaurant

“Lekker gewoon, gewoon lekker!” Restaurant De Vriezerbrug is een gezellig eetcafé en schuif je gemakkelijk aan voor zowel een ‘snel diner’ als ‘heerlijk rustig tafelen’. De gerechten zijn divers van…

Lees verder
Catering

Catering De Vriezerbrug verzorgt catering op locatie. Onze catering bestaat uit diverse soorten buffetten. Wij brengen alles naar de locatie, zetten het netjes neer en ruimen het na afloop ook weer…

Lees verder
Social Media

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.  

Lees verder