Hotel De Vriezerbrug
Hotel Grand Café de Vriezerbrug

Hotel Grand Café de Vriezerbrug

Welkom bij Hotel Grand Café de Vriezerbrug

Hotel Grand Café de Vriezerbrug staat bekend om zijn laagdrempelig- en gemoedelijkheid. Wij hebben dan ook het motto: “Lekker gewoon, gewoon lekker”. De Vriezerbrug is een gezellig lokaal eetcafé en hotel met 6 kamers in Tynaarlo. Daarnaast faciliteren wij feesten, partijen en catering op locatie.

Het hotel ligt in Tynaarlo in het Nationaal Park & Nationaal Landschap Drentsche Aa. De geografische ligging is erg gunstig. Binnen ca 15 minuten rijden, kunt u zowel in het centrum van Groningen als in het centrum van Assen staan. In Groningen is veel te beleven en te doen zoals het kenmerkende Groninger Museum bezoeken, bootvaart door de grachten en winkelen in de beroemde Herestraat. In Assen is er bijvoorbeeld het Drents Museum, maar ook het international motorcircuit de TT. Hotel De Vriezerbrug is daarmee een ideale uitvalsbasis, voor zowel stadsbezoeken als voor wandel- en fietstochten in de prachtige Drentse omgeving met bos en hei. Maar ook het Groningse platteland met zijn uitgestrekte vlakten is in de directe nabijheid.

Behalve toeristen maken veel zakelijke gasten graag gebruik van dit hotel, binnen 5 minuten ben je namelijk op de snelweg de A28.

Het hotel heeft een ontbijtbuffet, lunch- en dinermogelijkheden. Het ligt naast het Noord-Willemskanaal en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan op facebook en of twitter.

Kenmerken Hotel Grand café de Vriezerbrug door gasten

Gasten geven de volgende trefwoorden als kenmerkend voor Hotel Grand Café de Vriezerbrug:
– gemoedelijk
– vriendelijk
– flexibel
– eenvoudig maar goed
– goed eten
– gezellig
– mooie omgeving

restaurant